Τρόποι Παραγγελίας

1. Παραγγελία μέσω του web site μας
Βρείτε το προϊόν που σας ενδιαφέρει μέσω του website μας και ακολουθήστε την διαδικασία για να κάνετε την παραγγελία σας .

2. Παραγγελία από την έδρα της εταιρίας μας
Μπορείτε να περάσετε από τα γραφεία της εταιρίας μας που βρίσκονται Φιλελλήνων 7 Αμαλιάδα Δευτέρα με Σάββατο ωράριο καταστημάτων και να δώσετε την παραγγελία για το προϊόν που επιθυμείτε.
 *Είναι σημαντικό να σας αναφέρουμε ότι κάνοντας την παραγγελία στα γραφεία μας, δεν σημαίνει αυτόματα ότι και θα παραλάβετε το προϊόν άμεσα. Ως χρόνος παράδοσης ισχύει ακριβώς ότι και για τους άλλους τρόπους παραγγελίας.
 *Σε κάθε περίπτωση πρέπει να γνωρίζετε ότι πριν από κάθε αποστολή παραγγελίας προηγείται τηλεφωνική επικοινωνία για την σχετική ενημέρωση.
 * Για όλα μας τα προϊόντα αναγράφεται στο site ενδεικτική διαθεσιμότητα. Παρόλα αυτά οι διαθεσιμότητες των προϊόντων μεταβάλλονται αρκετά συχνά αναλόγως την αντιπροσωπεία και το είδος . Σε κάθε περίπτωση για τα προϊόντα που είναι άμεσα διαθέσιμα στις αποθήκες των αντιπροσωπειών ή των προμηθευτών μας , η παράδοση επιτυγχάνεται σε διάστημα 2 - 8 ημερών.

Powered By Nikolopoulos.
NIKOLOPOYLOS © 2013