Η Εταιρία μας

Η εταιρία ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ δραστηριοποιείται στο χώρο του εμπορίου από το 1912 έως και σήμερα. Από τα μέσα του 1950 ξεκίνησε την ενασχόληση της με τις ηλεκτρικές συσκευές κάτι που αποτελεί πλέον τον κύριο χαρακτηριστικό μας . Μία αμιγώς ελληνική και οικογενειακή επιχείρηση που στόχος της είναι η άμεση, καλύτερη και ως προς το συμφέρον του καταναλωτή εξυπηρέτηση. Η σημερινή μας σύσταση ως «ΦΩΤΙΟΣ Ι. ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ &ΣΙΑ Ο.Ε.» έχει σαν πλεονέκτημα : την εξειδίκευση, την προσωπική επαφή με τους πελάτες, τις έξυπνες και ολοκληρωμένες προτάσεις στο χώρο των ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών συσκευών.

Ακολουθώντας τις εξελίξεις και τις απαιτήσεις της εποχής αποφασίσαμε την επέκταση μας στο χώρο του ηλεκτρονικού εμπορίου με την δημιουργία του ηλεκτρονικού καταστήματος www.nikolopoylos.com . Στο κατάστημα θα βρείτε μεγάλη γκάμα ηλεκτρικών συσκευών, όλων των εταιρειών για τον εξοπλισμό του σπιτιού σας σε πολύ ανταγωνιστικές τιμές με την εγγύηση πάντα της επίσημης αντιπροσωπείας.

Το φυσικό μας κατάστημα βρίσκεται στην οδό φιλελλήνων 7 στην Αμαλιάδα, όπου το τμήμα πωλήσεων μας είναι πάντα στην διάθεσή σας για πληροφορίες που αφορούν τα προϊόντα.
Δεν έχετε παρά να μας επισκεφθείτε!

Powered By Nikolopoulos.
NIKOLOPOYLOS © 2013